15 Ocak 2010 Cuma

Son Transfer: "Jaycee"

Dün gazetede yazan ve oldukça konuşulan haber bugün doğrulandı. Jaycee John Okwunwanne'nin protokolü imzaladığı ve yarın törenle imzayı atacağı söylendi. (Kaynak: eskisehirspor.com)

Bitirici bir forvet eksiğimiz vardı ve sonunda en azından bir oyuncuyu dahil ettik kadromuza. Şimdi gelelim yeni transferimize. Kulübünün maddi kriz nedeniyle ligden çekilmesinden sonra serbest çıkıp bonservissiz gelmesi en büyük avantajlarımızdan biri oldu. Bu süreçte Celtic, PAOK, Wigan gibi kulüplerin de Jaycee ile ilgilendiği biliniyordu.

Henüz 24 yaşında olması ve milli takımda oynuyor olması da bizim için çok büyük bir avantaj. Baktığımız zaman milli oyuncuların her zaman göz önünde olduğunu ve piyasasının olduğunu Nadarevic örneğinde de görmüştük. Sürekli adı İngiliz, Portekiz kulüpleriyle anılan Nadarevic'in bu piyasasında oynadığı Bosna Milli Takımı kariyerinin ve Bosna'nın yükselişinin de kuşkusuz payı çok yüksek. Bahreyn Milli Takımının yıldızı Jaycee ise bu yaşında 44 kez milli olmuş ve 11 kez fileleri havalandırmış.

Milli Takımdaki şu videosunu izleyelim ve nasıl bir top cambazı olduğunu görelim:

http://www.youtube.com/watch?v=J1W2tYYx5Hw

Ligdeki performansına bakacak olursak geçen sene 30 maçta 4 gol atmış, ama bu sezon 16 maçta 8 gol gibi müthiş bir performansa sahip halde geliyor Eskişehir'e. Uyum süreci tabii bu konuda etkili olacaktır.

Şu an canlı izlemediğimizden ötürü yalnızca videolar ve istatistikler üzerinden yorum yapabiliyoruz. Ama fiziki açıdan oldukça sağlam bir yapısı var orası kesin. İzlediğimiz gollerinden de kaleciyi çalımlayarak geçmeyi sevdiği kanısına kapılabiliriz. Süratli, tekniği de yerinde gibi gözüküyor.

Şimdilik söyleyebileceklerimiz bu kadar. Bundan sonraki sözü biz tribünde söyleyeceğiz, o ise sahada golleriyle yanıtlayacak. Eses'imize hayırlı ve uğurlu olsun. Hoşgeldin Jaycee!

Videolar: http://www.youtube.com/watch?v=NbyaYa7gyfQ&feature=related
- http://www.youtube.com/watch?v=LUndi-OF-VU&feature=related

Özellikle şu video beni çok etkiledi. eskisehirspor.com forumundan DupDup'a çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. 1. ve 3. muhteşem goller ve 2. golün asisti 21 numarasıyla Jaycee'ye ait. : http://www.excelsior.be/foot200809/videos/charleroi09.asp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails