19 Ocak 2010 Salı

Fahri Tatan da Eskişehir'de!

Uzun zamandır adı anılan ve boşta olmasına rağmen hiçbir kulüple anlaşmayan Fahri Tatan, bugün 1,5 senelik imzayla birlikte takıma katıldı.

Bu transfer çoğu insanın aklında soru işaretleri bıraksa da bence en kârlı transferlerimizden biri oldu. Oynadığı bölgedeki sakatlıkları, kart cezalarını düşünecek olursak geçtiğimiz dönem ne kadar sıkıntı yaşadığımızı biliyoruz. Hatta Pazar günü oynayacağımız Manisaspor maçında bile Bülent Ertuğrul ve Doğa'nın sakatlıklarından ötürü oynayamayacaklarını da biliyoruz.

Şimdi bakalım, Süper Lig'de 155 karşılaşma oynamış bir oyuncu ve yaşı da henüz 27. Bu oyuncuya bonservis bedeli, imzalama bedeli ya da aylık bir para vermiyorsunuz. Sadece ne kadar oynarsa o parayı alacak. Yani bir anlamda diyor ki: "Bana eğer katkıda bulunursam para ödeyin." Her ne kadar Türkiye Kupası'na veda etsek de, kadro genişliğine ihtiyacımız var. Yarı sezonda hep bundan yakınmıyor muyduk? Kapımızın önüne bizde oynamak için can atan ve oynadığı kadar para almayı isteyen; geçmişinde 87 kez Milli Takım'da oynayan bir oyuncu var. (tff.org)

Fahri'nin kendini göstermesi için son şanslarından biri. Ve bu şansı kullanabilmesi için en iyi ortamlardan birine, seyircisiyle, camiasıyla bir Anadolu Devi olan Eskişehirspor'umuza geldi. Umarım hem kendi eski günlerine döner, hem de bizi o eski günlerimize çevirmeye katkı sağlar. Hoşgeldin Fahri!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails