12 Ocak 2010 Salı

Altay Maçı Öncesi

İşimizin mucizelere kaldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda Altay karşısına çıkıyoruz. "Yaralı" çıkıyoruz tabiri çok daha doğru olur belki. Çünkü Fenerbahçe maçında Erkan Zengin, Doğa ve Burak Yılmaz'ın da sakatlanması, üstüne üstlük iyi oynamamıza karşın mağlup olmamız moralimizi alt üst etti.

Altay cephesinde ise moraller yerinde. Her ne kadar Tiago ile Burak Çalık gibi önemli iki hücum silahından yoksun olsa da, Altay bu maçı dönüm noktası olarak görüyor. Çünkü henüz 1 maç oynamış olmaları ve kalan 3 maçtan alabilecekleri 7 puan onları hiç ummadıkları bir şekilde Çeyrek Finale bırakabilir!

Teknik direktörleri Fuat Yaman'da maç öncesi verdiği röportajda: ''Müsabaka lige başlamadan önce iyi bir hazırlık maçı olacak. Eskişehirspor, Süper Lig takımlarından biri. Maçı kazanmamız halinde, gruptan çıkma şansımız, Fenerbahçe'nin dışındaki diğer takımlarla eşit hale gelecek'' demiş.

Bank Asya 1. Ligde 3. sırada yer alan ve Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Altay ile oynayacağımız karşılaşmanın oldukça zorlu geçeceğini düşüyorum. 2 senede deplasmanda toplam 3 maç kazanabilmiş bir takım olarak, deplasman fobimizi öyle ya da böyle yenemedikçe belli bir başarı düzeyinin üstüne çıkamıyoruz malesef.

Her ne kadar şansımız zora girse de, ucunca 100 bin Euro olan bir maçtan bahsediyoruz. Böylesine sıcak paraya ihtiyacımız olan transfer günlerinde, hem maddi, hem de moral anlamında bu maçı ciddiye alıp kazanmak adına her şeyi yapmamız gerekir. Kırmızı şimşeklerimize İzmir deplasmanında başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails