13 Ocak 2010 Çarşamba

Eskişehirspor mu, Halil Ünalspor mu? - Skandallar

SKANDAL 1 : Hatır Transferi - Kenan Köse

Dün TFF'nin sitesini gezerken rastladığım Kenan Köse'nin transfer edilmesi ve vize verilmesi bugün yerel basında yerini almış. Habere göre, "hatır transferi" yapılmış...

Skandal kelimesi bence durumun vehametini anlatmak için az bile kalıyor. Pek sayın başkanımız Halil Ünal ya da yönetimden herhangi bir yöneticimiz 26 yaşındaki bu oyuncuyu bonservisini ödeyerek alıyor; parasını veriyor. Hatır transferiymiş. Bunun mantığını kim izah edebilir Allah aşkına. 3. Lig'de, amatör kümede oynamıyoruz. Burası Süper Lig. Ama yönetimimiz bırakın Süper Lig'i; Amatör Küme'yi yaraşır şekilde yönetiyorlar Eskişehirspor'u. Artık ne kadar para verildiği kısmını zaten taraftar olarak geçtik, ama transferin yapıldığını dahi açıklamaktan aciz bir netime sahibiz. Malesef pancar kooparatifini yönetmekle, kulübü yönetmek arasında büyük farklar var.

SKANDAL 2 : Fenerbahçe Maçı Sonrası FB'li Oyuncularla Fotoğraf Çektiren Yöneticilerimiz ve Halil Ünal'ın Açıklamaları

Burası Eskişehir... Hani İstanbul dükalığının geçmediği, şampiyonluk kutlamalarının yapılamadığı, Gs Store, Kartal Yuvası gibi dükkanların açılamadığı, Fenerium'un da açılmaya çalışıp ağzının payını aldığı yer. Ama son günlerde alışkın olmadığımız şeyleri duymaya başladık. Yönetimdeki Fenerbahçe'li Gültekin Güvensoy'un sürekli arkasında olan Halil Ünal, "Aziz Yıldırım bizim için büyük bir şans." şeklinde talihsiz ve Eskişehirspor'luluk bilincine sığmayan bir demeç verdi. Daha bu olayın yankıları bitmeden oynanan Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe maçı sonrası bazı yöneticilerimizin yakınlarına Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'le fotoğraf çektirmeye çalıştığı, forma imzalattığını duyduk. Bu Eskişehir gibi İstanbul Hegomonyası'na sonuna kadar karşı durmuş bir şehri rezil etmek, adını lekelemek değil de nedir?



SKANDAL 3: Mahmudiye İ.Ö. Okulu'na Fenerium Desteği


Fenerium'un kapatılmasından bahsetmiştim. Her ne kadar şehrimizde Fenerium olmasa da, İstanbul'un kirli oyunları devam ediyor. Halil Ünal'ın demeçleri, Fenerbahçe maçının olayları derken bir de bu olayın patlak vermesi herkesi derin düşüncelere sevketmiştir diye düşünüyorum.

Transfer dedikodularının döndüğü şu günlerde, yapabileceğimiz en iyi transfer "Futbolcu" transferi değil, vizyon sahibi, dürüst, şeffaf ve Eskişehirspor'a yakışır bir "Başkan" transfer etmek, yönetimimizi yenilemektir diye düşünüyorum.

BU
SEFER 1 DOĞRU 3 YANLIŞI GÖTÜRSÜN: O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZ KAMPANYASI

Aciz kalmış yönetimimiz yapamadığını Eskişehirspor Taraftarları yapmaya karar verdi ve Emre Angı'nın başlattığı yeni bir projeye başladı. Normalde 3 yanlış 1 doğruyu götürür, fakat Yüksek Eskişehirsporluluk bilinciyle hareket eden büyük taraftarımız, Fenerium'un poşetleriyle donattığı Mahmudiye İlköğretim Okulu'na özünü anlatmaya, Eskişehirspor ruhunu tekrar yaşatmaya gidiyor. "Üç büyük" olarak lanse edilen İstanbul dükalarının hep karşısında olan taraftarımızın bu konuda desteğine inanıyorum ben. Yardım edebilecek herkesin konuya ilgi göstereceğini diliyorum.

Konuyla ilgili adres: http://eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=2745

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails