11 Mayıs 2010 Salı

Batuhan Karadeniz Eskişehirspor'da!



Genelde son dakikalarda patlatmayı sevdiğimiz bombaları bu sefer çok erken patlattık ve yeni sezon öncesinde Batuhan Karadeniz'i kadromuza dahil ettik.

Yapılan açıklamaya göre 4 yıllık anlaştığımız Batuhan Karadeniz'e 2.1 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğiz.

Tabata'nın 8 milyon verildiği ülkemizde Batuhan gibi henüz 19 yaşında, Türkiye'nin Sercan Yıldırım'la beraber en çok potansiyeli olan, en başarılı genç forvetlerinden birini 2.1 milyon euro karşılığında almak gerçekten çok büyük bir iş başarmak şüphesiz.

Uzun süredir sürüp giden Mustafa Denizli - Batuhan kutuplaşmasının bundaki payını yok sayamayız tabii. Mustafa Denizli, Yusuf'la, Bobo'yla sözleşme yenilerken elindeki genç yetenekleri birer birer yitiriyor.

Batuhan Karadeniz tarzı oyuncuları yitirmek, kaybetmek çok kolaydır. Kazanmaksa bir o kadar zor. Geçtiğimiz sene ikinci dönemi hatırlarsak, küllerinden doğmuş bir Batuhan'la Süper Lig'e tutunmuştuk. Gelecek sezon, Batuhan'la beraber neden uyuyan efsaneyi uyandıramayalım? Batuhan kendini göstermek istiyor, artık futbol oynamak istiyor. Dikkatini tamamen futbola verip, geçen senenin sonunda olduğu gibi taraftarla bütünleşmeyi başarabilirse buranın kralı olur. Yeni bir devrimin ayak izlerinden biri de ona ait olur. Neden olmasın?

Batuhan Karadeniz Eskişehirspor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails