13 Mayıs 2010 Perşembe

İkinci bomba! Burhan Eşer Es-Es'li gibi!



Her zaman olduğu gibi yine ilk haberleri veren "eskisehirspor.com" daki güvenilir isimlere göre Burhan Eşer'le ön anlaşma yapıldı. Bir aksilik çıkmaması durumunda Gençlerbirliği'nden bonservisi alınacak 25 yaşındaki oyuncu seneye Eskişehirspor forması giyecek!



Bilenler bilir, Burhan Eşer zaten 2 senedir istediğimiz, her transfer döneminde Rıza Çalımbay'ın gözdesi olan isimlerden biri. İki ayağını da kullanabiliyor ki, böylelikle orta sahanın sağ ve sol açık kısımlarında forma giyebiliyor.

Topla müthiş hızlanabilen, teknik ve pas yüzdesi yüksek bir oyuncu. Bu sene fazla forma şansı bulamaması ve Eskişehirspor'un 2 yıldır ısrarcı tutumu sonucu bize geldiğini düşünüyorum. En çok eleştiri alan yanı fizik ve pozisyon alma gibi konularda yetersiz olduğu. Ama ben bunda yeterli seviyede ilk 11'de şans bulamamasının olduğunu düşünüyorum. Çünkü ondan önceki sene (08-09 Sezonu) Burhan taraftarlar tarafından "Yılın Oyuncusu" seçilmişti. Sol kanattaki sıkıntımızı düşünecek olursak Burhan sol kanadımıza tamamen ilaç olur, gerçekten Sezer, Batuhan transferlerinden sonra yapacağımız en iyi transferlerden biri olacak. Erkan'ın da takıma katılmasıyla müthiş bir hücum hattı oluşturacağımızı düşünüyorum ve şimdiden heyecanlanıyorum. Rıza Hoca'nın da bu konuda artık kendini ve sistemini değiştirmesi gerekiyor. Burhan-Erkan-Sezer ve Batuhan'lı bir takım olursak hücumda,

Erkan ------- Sezer -------- Burhan
------------ Batuhan ---------------

taktiğiyle tek forvet çıkmamız, Sezer'in arkada serbest adam oynaması ve Erkan'la Burhan'ın kanatlardan top getirmeleri bizi Süper Lig'de çok çok iyi yerlere taşır. Burhan boş alan bulduğunda kanatlarda çok iyi işler yapabilen bir isim. Gençlerbirliği'nden sonra camiamız ve taraftarımızla da bütünleşirse, bu hücum hattıyla tüm takımların korkulu rüyası oluruz. Umarım camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olur. Şimdiden hoş geldin diyelim!

Burhan Eşer İstatistikleri:

Sezon

Takımı

OM

AG

SK

KK

2009/2010

Gençlerbirliği

20

1

2

0

2008/2009

Gençlerbirliği

31

4

8

0

2007/2008

Gençlerbirliği

27

4

2

0

2006/2007

Diyarbakırspor

32

7

6

0

2005/2006

Diyarbakırspor

27

2

2

0

2004/2005

Diyarbakırspor

4

0

0

0


(OM: Oynadığı maç AG: Attığı Gol SK: Sarı Kart KK: Kırmızı Kart )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails